Woninginrichting & interieuradvies

Heeft u hulp nodig bij de woninginrichting?Jur van de Beek geeft interieuradvies op maat

Woninginrichting is een vak apart. Ieder onderdeel van het interieur heeft invloed op de sfeer en warmte van een kamer, en de balans vinden is niet altijd makkelijk. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Het verkoopteam van Jur van de Beek staat je graag bij met advies, maar voor de volledige woninginrichting hebben wij gespecialiseerde interieuradviseurs!

Woninginrichting en interieuradvies in Nijkerk en omgeving

Een interieurstylist ziet vaak in één oogopslag hoe een kamer een stijlvol geheel kan worden. Zij kunnen je helpen optimaal gebruik te maken van wat je al hebt, en nieuwe onderdelen perfect te laten aansluiten. Onze interieuradviseurs kijken naar de vormen, lijnen, kleuren en patronen. Zij zorgen ervoor dat deze het gewenste effect teweeg brengen; van fris en vrolijk tot warm en elegant.

Weet je nog niet helemaal wat je zoekt? Onze interieurstylisten helpen je een beter beeld te krijgen van jouw perfecte woning. Van advies tot uitvoering; de interieurstylisten van Jur van de Beek staan je bij!

Interieurstylisten van Jur van de Beek

Dankzij de professionele blik van onze interieurstylisten, en ons brede assortimenten aan producten en diensten, kan Jur van de Beek in Nijkerk je van dienst zijn bij de hele woninginrichting. Wij doen aan maatwerk, want geen interieur is hetzelfde. Jouw wensen staan altijd centraal. Onze stylisten vertalen jouw behoeften naar een complete inrichting, volledig verzorgd door ons eigen team van specialisten. Van advies tot uitvoering; Jur van de Beek regelt het!

Contact

Telefoon: (033) 245 14 18
E-mail: info@jurvandebeek.nl

Holkerstraat 33
3861 CC Nijkerk

Route hiernaartoe

(Gratis parkeren ingang aan de Brink)