Dé behangwinkel in Nijkerk: van standaard patroon tot fotobehang

Behang is terug van weg geweest! Of het nu gaat om een paneel of een volledige wand; met vrolijke patronen en unieke structuren kan een nieuw behang je interieur enorm opknappen en personaliseren.

In Nijkerk kan je voor al je behang terecht bij Jur van de Beek. Wij bieden een compleet aanbod, met een ruime keuze aan patronen en structuren. Bovendien denken we graag met je mee over de mogelijkheden – van praktisch advies tot creatief brainstormen in de winkel!

Een ruim assortiment aan behang bij Jur van de Beek in Nijkerk

Behang is er in alle soorten, patronen en diktes. Of je nu een volledige wand wilt behangen of een paneel wil combineren met fris schilderwerk, voor ieder interieur is er een geschikt behang! Van vrolijke effen kleuren tot elegante patronen en combinaties; behang voegt altijd iets toe aan de sfeer en verzorgde uitstraling van een ruimte. Door een brede selectie aan kleuren, patronen en materialen is behang bovendien een uitstekende manier om een kamer iets persoonlijks en eigenzinnigs te geven.

Maar niets is zo persoonlijk als fotobehang! Bij Jur van de Beek bieden we kant-en-klare fotocollecties, maar kan je ook een eigen foto of afbeelding laten drukken. Wat is er nu mooier dan een prachtige herinnering aan de muur? Wij helpen je er graag mee!

Interieuradvies en woninginrichting

Om aan te sluiten op de behangkeuze, biedt Jur van de Beek ook bredere mogelijkheden met betrekking tot interieuradvies of een complete woninginrichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Onderstaand ziet u diverse merken uit ons assortiment..

Contact

Telefoon: (033) 245 14 18
E-mail: info@jurvandebeek.nl

Holkerstraat 33
3861 CC Nijkerk

Route hiernaartoe

(Gratis parkeren ingang aan de Brink)