Jouw vloerspecialist in Nijkerk

Van laminaat tot vloerbedekking; geen interieur is compleet zonder een stijlvolle en keurig afgewerkte vloer. Met de juiste vloer kan je warmte in je kamer brengen, of juist een frisse, zonnige sfeer creëren. Maar meer dan elk ander onderdeel van je interieur moet de vloer tegen een stootje kunnen. De vloer is vaak een kostbaar goed en bij Jur van de Beek vinden we dat een vloer dan ook heel wat jaren mee moet kunnen. Ons assortiment aan vloeren is groot, maar iedere vloer die wij leveren is van hoge kwaliteit, slijtvast en behaaglijk.

Vloeren: stijlvol en slijtvast

Gaat u voor tapijt, laminaat of PVC? Bent u op zoek naar een tegelvloer zonder de uitdaging van het tegelen? Vinyl en PVC-vloeren bieden de oplossing! Toch op zoek naar een klassieke, warme look? Dan kan tapijt een prachtig resultaat geven! Maar er komt meer bij kijken. Waar moet je allemaal rekening mee houden? Welke vloer is makkelijk en snel te leggen?

Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je graag! Jur van de Beek is jouw vloerwinkel in Nijkerk. Wij denken met je mee over het soort vloer dat het beste past bij jouw behoeften en regelen alles rondom de bestelling. Kom gerust eens met ons brainstormen in de winkel!

Onderstaand ziet u diverse merken uit ons assortiment..

Contact

Telefoon: (033) 245 14 18
E-mail: info@jurvandebeek.nl

Holkerstraat 33
3861 CC Nijkerk

Route hiernaartoe

(Gratis parkeren ingang aan de Brink)