Jouw raamdecoratiewinkel in Nijkerk

Raamdecoratie en zonwering zijn al lang niet meer beperkt tot tijdloze gordijnen. Meer moderne vormen van raamdecoratie zijn bijvoorbeeld jaloezieën, shutters, vouwgordijnen en paneelgordijnen. Ieder type raamdecoratie heeft zo zijn eigen voordelen en doet iets moois met het interieur. Raamdecoratie maakt de kamer pas echt af!

Bij Jur van de Beek heb je de keuze uit talloze soorten raamdecoratie in alle kleuren en formaten. Ga je voor de moderne horizontale jaloezieën of shutters? Of de meer plisségordijnen? Wordt het een frisse, vrolijke kleur, een rustige, neutrale tint of een donkere, warme teint? Bij Jur van de Beek Nijkerk vind je ongetwijfeld de perfecte oplossing!

Raamdecoratie: meer dan gordijnen

Bij ons ben je verzekerd van goede materialen, duurzame oplossingen en trendy opties! Op zoek naar professioneel advies, of nog niet zeker welke raamdecoratie het beste past bij jouw interieur? Bij Jur van de Beek helpen we je graag. Ons team denkt met je mee en zoekt altijd naar de raamdecoratie die het beste aansluit op jouw wensen. Wij weten dat gepersonaliseerde oplossingen het beste werken. Maatwerk staat bij ons centraal en wij zorgen dat raamdecoratie altijd perfect passend is. Zulke service is de standaard bij Jur van de Beek!

Interieuradvies en woninginrichting

Om te zorgen dat de raamdecoratie perfect aansluit op het interieur, helpt Jur van de Beek je ook graag met professioneel interieuradvies of een complete woninginrichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Onderstaand ziet u diverse merken uit ons assortiment..

Contact

Telefoon: (033) 245 14 18
E-mail: info@jurvandebeek.nl

Holkerstraat 33
3861 CC Nijkerk

Route hiernaartoe

(Gratis parkeren ingang aan de Brink)