Gordijnen kopen in Nijkerk

Voor een knusse sfeer in huis zijn gordijnen vaak een must. Gordijnen brengen warmte en kunnen een kamer ruimer of juist kleiner doen lijken, en brengen rust in iedere ruimte. Daarnaast zijn gordijnen de meest tijdloze vorm van zonwering, en gaan gordijnen nooit uit de mode!

Maar het vinden van de juiste gordijnen is niet makkelijk. Voor welk type gordijn kies je? Wat is de perfecte kleur? Welk materiaal past bij de inrichting, en welk ophangsysteem is ideaal voor jouw interieur? Wij bieden je alle typen gordijnen, zodat er altijd een oplossing is die aansluit op jouw wensen:

  • Overgordijnen; dichte stoffen die perfect zonlicht weren en zelfs verduisteren
  • Vitrages; doorzichtige, lichte stoffen die veel licht in de kamer brengen
  • Inbetweens; gordijnen van half-dichte stoffen met een lichtdoorlatende eigenschap

Waarom naar de gordijnwinkel in Nijkerk?

Bij Jur van de Beek geven we je graag advies over de juiste gordijnen voor ieder interieur – van praktisch advies to brainstormen over creatieve oplossingen. Daarnaast zijn we bekend met de verschillende ophangsystemen voor gordijnen, en maken we gordijnen zelfs voor je op maat! Zo ben je verzekerd van de perfecte oplossing, met de ideale lengte en een passend model voor jou interieur. Geen gepas en geknip; wij zorgen voor een perfecte pasmaat en afwerking. Alleen bij een goede gordijnwinkel vind je zulke service!

Interieuradvies en woninginrichting

Om te zorgen dat de gordijnen perfect aansluiten op het interieur, biedt Jur van de Beek ook bredere mogelijkheden met betrekking tot interieuradvies of een complete woninginrichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Onderstaand ziet u diverse merken uit ons assortiment..

Contact

Telefoon: (033) 245 14 18
E-mail: info@jurvandebeek.nl

Holkerstraat 33
3861 CC Nijkerk

Route hiernaartoe

(Gratis parkeren ingang aan de Brink)