Verf

Erkend Sikkens Specialist

Verf in Nijkerk | Jur van de BeekVerf vormt nog steeds de basis van onze winkel. Met onze ruime keuze van diverse merken kunt u voor elke klus de juiste verf vinden.

De keuze in soorten verf en muurverf is enorm. U kunt kiezen voor een hoogglans-, zijdeglans- of matte verf, veelal op water of terpentine basis.

Welke kleur u ook kiest het wordt gemengd op onze nieuwste kleurenmengmachines terwijl u wacht.

Natuurlijk hebben wij ook alle producten in huis om problemen op te lossen alvorens met u schilderwerk te beginnen. Alabastine is een van de merken die wij verkopen. En daarnaast verkopen wij diverse professionele producten.

Verf kleurenDe winkel is een waar kleurenparadijs waar u de mooiste kleuren voor uw interieur kunt vinden.

Onze kleurenwand met een afmeting van ruim 8 meter biedt handgeschilderde kleurstalen op A4 formaat. Deze kleurenwand inspireert iedereen die moeite heeft met het kiezen van de juiste kleur.

Wij als erkend sikkens specialist bieden u een optimaal advies of dit nu voor uw binnen-of buitenklus is. Prijstechnisch betaalt u niets meer u krijgt er alleen veel meer voor terug. Onze professionele mengmachines van Akzo en Wijzonol mengen de door u gewenste kleur nauwkeurig. Elke willekeurige kleur kan in diverse hoeveelheden en soorten gemengd worden.

Onderstaand ziet u diverse merken uit ons assortiment..

Contact

Telefoon: (033) 245 14 18
E-mail: info@jurvandebeek.nl

Holkerstraat 33
3861 CC Nijkerk

Route hiernaartoe

(Gratis parkeren ingang aan de Brink)