Dé verfspecialist in Nijkerk en omgeving

Jur van de Beek is dé verfspecialist in Nijkerk. Bij ons ben je aan het juiste adres voor verf van de hoogste kwaliteit! Verf was de basis waar wij mee zijn begonnen, en dit is nog steeds het hart van onze zaak. In onze verfwinkel verkopen wij o.a. het verfmerk Sikkens en Wijzonol; een breed inzetbare en erkende verflijn.

Verf in Nijkerk | Jur van de Beek Verf kleuren

Uw verfwinkel voor ieder schilderproject

Een nette schilderlaag is van belang voor de bescherming van muren en meubilair, en is bovendien dé manier om je huis een frisse look te geven. Bij Jur van de Beek in Nijkerk vind je een oplossing voor iedere schilderklus. Onze Sikkens verf is van hoogwaardige kwaliteit en biedt een duurzaam resultaat. Bovendien bevat ons assortiment verf die uitermate geschikt is voor binnenverf en -schilderwerk, muurverf, grondverf en verf die zelfs buiten langdurig netjes blijft.

Daarnaast hebben wij alles in huis voor een perfecte afwerking met gespecialiseerde binnen- en buitenlak, zowel transparant als dekkend. Onze binnenlakken zijn bovendien grotendeels op waterbasis, om de klus zo gemakkelijk, schoon en veilig mogelijk te maken!

Meer dan alleen verf kopen in Nijkerk

Wij staan je graag te woord over alles wat er bij een schilderklus komt kijken! Bij ons ben je niet alleen verzekerd van hoge kwaliteit producten; wij kunnen je als erkend Sikkens Specialist ook adviseren over het juiste type verf voor ieder project. Ons team is ervaren en combineert een brede kennis van onze producten met praktijkkennis.

Interieuradvies en woninginrichting

Daarnaast biedt Jur van de Beek ook bredere mogelijkheden met betrekking tot interieuradvies en een complete woninginrichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Onderstaand ziet u diverse merken uit ons assortiment..

Contact

Telefoon: (033) 245 14 18
E-mail: info@jurvandebeek.nl

Holkerstraat 33
3861 CC Nijkerk

Route hiernaartoe

(Gratis parkeren ingang aan de Brink)