Welkom bij schildersbedrijf Jur van de Beek

Schildersbedrijf Jur van de Beek is opgericht rond 1960 en is nu bezig met de 3e generatie. Het schildersbedrijf heeft dus een jarenlange ervaring en beschikt over vakbekwame medewerkers, die vol enthousiasme uw woning of bedrijfspand tot nieuw omtoveren. Door een brede oriëntatie zijn wij voor een totaal onderhoud inzetbaar.

Jur van de Beek staat open voor innovatie met een ambachtelijke achtergrond, schilderwerk blijft uiteindelijk  voor het grootste gedeelte handwerk door de vakman.

Schilderwerk omvat de gehele houtrenovatie van aangetaste kozijnen, ramen, deuren, boeidelen en lijstwerk. Alsmede het compleet afwerken door middel van een gedegen verfsysteem. Hierbij gebruiken wij de beste materialen en gereedschappen. Uiteraard gebruiken wij alleen professionele producten waarmee uw schilderwerk er weer voor jaren tegen kan.

Voor beglazing in diverse soorten bent u bij ons ook aan het juiste adres. Van dubbelglas tot spiegels en zelfs al uw glas in lood werk kan bij ons tot in de puntjes worden verzorgd.

Ons schildersbedrijf staat garant voor service van A tot Z!

Contact

Telefoon: (033) 245 14 18
E-mail: info@jurvandebeek.nl

Holkerstraat 33
3861 CC Nijkerk

Route hiernaartoe

(Gratis parkeren ingang aan de Brink)