Schildersbedrijf Jur van de Beek

Over schildersbedrijf Jur van de beek in Nijkerk

Schildersbedrijf Jur van de Beek is een begrip sinds 1960. Het bedrijf is inmiddels een derde generatie onderneming, en combineert de jarenlange ervaring met een nieuwe, bredere oriëntatie. Toch blijft ouderwets vakmanschap centraal staan. Wij staan altijd open voor innovatie, maar werken vanuit een ambachtelijke achtergrond. Onze medewerkers zijn dan ook vakbekwaam, ervaren en gaan vol enthousiasme voor je te werk!

De Nijkerkse schilder

Als schildersbedrijf willen wij ieder project perfect afwerken. Bij ons omvat schilderwerk daarom ook de houtrenovatie van aangetaste kozijnen, ramen, deuren, boeidelen en lijstwerk. Pas daarna richten we ons op het compleet afwerken door middel van een gedegen verfsysteem. Hierbij gebruiken wij uitsluitend de beste materialen en gereedschappen. Uiteraard gebruiken wij alleen professionele producten waarmee uw schilderwerk er weer jaren tegenaan kan.

Meer dan alleen een schildersbedrijf in Nijkerk

Maar daarmee waren we er nog niet. Vanuit ons specialisme wilden wij meer doen. Verf- en schilderwerk kan een interieur volledig opfrissen, maar wij hechten ook waarde aan duurzaamheid en het behoud van wat al mooi is. Zodoende besteden we aandacht aan alles in en rond het schilderwerk, van kleuradvies tot reparaties. Hoewel schilderwerk het hart van onze zaak is, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor beglazing in diverse soorten. Van dubbelglas tot spiegels en zelfs glas in lood; bij ons wordt het tot in de puntjes verzorgd. Dankzij deze brede oriëntatie zijn we inmiddels voor totaal onderhoud inzetbaar! Ons schildersbedrijf staat garant voor service van A tot Z!

Contact

Telefoon: (033) 245 14 18
E-mail: info@jurvandebeek.nl

Holkerstraat 33
3861 CC Nijkerk

Route hiernaartoe

(Gratis parkeren ingang aan de Brink)